na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska 2a
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Bartolovečka 70
Tel. 042/683 044


Naša odgojiteljica Spomenka Rožić sudjelovala na edukaciji u Švedskoj
Odgojiteljica Dječjeg vrtića "Zeko" Spomenka Rožić od 31. siječnja do 2. veljače 2018. g. boravila je u švedskom glavnom gradu Stockholmu na aktivnosti transnacionalne suradnje (Transnational Cooperation Activity) programa Erasmus+ pod nazivom "Quality in Early Childhood Education and Care".
 
Riječ je o konferenciji u kojoj je sudjelovalo sedamdesetak odgojno-obrazovnih djelatnika iz devetnaest europskih zemalja.
Cilj edukacije je putem međunarodnih aktivnosti (treninga, seminara) pružanje potpore kvaliteti pripreme i provedbe projekata u odgojno obrazovnim ustanovama. Spomenka se na konferenciji upoznala sa švedskim predškolskim kurikulumom kao jednim od najkvalitetnijih u Europi, stekla mnogo praktičnog znanja kroz primjere dobrih praksi, i trenutno je u pripremi za novi međunarodni projekt suradnje (Erasmus+ KA2) s kolegama iz Švedske, Njemačke i Mađarske.

Puna entuzijazma, veselja u radu, novih ideja i želje za kvalitetnijim i naprednijim predškolskim kurikulumom, Spomenka nastavlja jačati vlastite i vrtićke stručne kompetencije. Ovaj je seminar sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.sr
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2019. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul