na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska bb
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Široke ledine 2
Tel. 042/683 044


eTwinning konferencija
 
Naša će pedagoginja krajem rujna u Grčkoj imati prilike s kolegama iz europskih vrtića i škola učiti o računalnom načinu razmišljanja. Naime, Agencija za mobilnost i programe EU odabrala je projektni prijedlog Ane Koren Friščić kao jedan od tri iz Hrvatske za sudjelovanje u eTwinning Tematskoj konferenciji u Ateni, financiranoj od strane AMPEU preko Erasmus+ programa.
Ovo je nastavak vrtićkih aktivnosti u smjeru jačanja digitalnih kompetencija djece. Važno nam je da djeca već rano spoznaju kako im tehnologija može koristiti u zadovoljenju njihovih potreba.
Ne zapostavljajući svakodnevni direktni kontakt s prirodom, naša su djeca iz DV-a Zeko Varaždin do sada uz pomoć kreativnih odgojiteljica koristila mnogo Web2.0 i Web3.0 alata, aplikacije za izradu videa, animacija, samostalno programirala, fotografirala i snimala, vlastite sadržaje uklopila u originalne prezentacije, spoznala digitalni svijet kao izvor znanja, digitalno se družila i učila sa svojim prijateljima diljem Hrvatske i Europe. Naši će predškolarci, i oni mlađi, tako nastaviti u smjeru kojim su krenuli i njihovi stariji prijatelji. akf
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2018. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul